Despre

Despre

Bine ați venit
la Frizeria noastră!

Cine suntem?

Suntem o afacere în plină dezvoltare, născută dintr-o idee care a apărut acum mulți ani și dintr-o experiență personală de neuitat. Am simțit nevoia de a beneficia de servicii de tuns, bărbierit, coafură, vopsit si spălat păr, dar am fost dezamăgiți să constatăm că pe piața locală nu existau astfel de servicii sau programările erau disponibile la intervale foarte mari de timp. Această experiență ne-a determinat să realizăm că putem profita de oportunitatea de a accesa fonduri europene pentru a oferi comunității din Runcu și din împrejurimi servicii complete în cadrul PRIMULUI salon de frizerie-coafură din Runcu.

CXO DARIA CREATIV S.R.L. este beneficiara a ajutorului de minimis in valoare de 123.736 lei, în cadrul proiectului „EDUCAȚIA LUDICĂ a RESURSELOR pentru OCUPAREA NEETS DURABILĂ”, Contract de finantare: Programul Operational Capital Uman nr. POCU/991/1/3/153261 implementat de catre Asociatia pentru Sanse Egale in calitate de administrator schema de minimis.

La Frizeria Runcu, ne propunem să vă oferim experiențe de înfrumusețare și relaxare de cea mai înaltă calitate. Echipa noastră de specialiști talentați și dedicați este pregătită să vă ofere cele mai moderne și inovatoare servicii de coafură, tunsori, culori și stilizare, adaptate în funcție de preferințele și stilul personal al fiecărui client.

Ne-am creat un ambient plăcut și prietenos în salonul nostru, astfel încât să vă simțiți confortabil și relaxat pe toată durata vizitei. Utilizăm produse profesionale de înaltă calitate, adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui client, pentru a obține rezultate impecabile și durabile.

La Frizeria Runcu, clientul este întotdeauna în centrul atenției noastre. Ne străduim să vă oferim nu doar servicii de top, ci și o experiență personalizată și plăcută în fiecare vizită. Ne dorim să devenim destinația preferată a întregii comunități din Runcu și din zonele învecinate, unde veți găsi servicii profesionale și atenție deosebită la  detalii.

Vă așteptăm cu brațele deschise la Frizeria Runcu!

Contactați-ne acum pentru a programa o vizită sau pentru a obține mai multe informații despre serviciile noastre. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă exprimați frumusețea și stilul personal în cel mai bun mod posibil.